Seccions >

Secció Strenes

Aquesta és la secció oficial del festival. La secció on s'’hi programen els artistes consolidats i de renom del país, que venen al festival a estrenar el seu disc, a estrenar el seu espectacle, a avançar-nos cançons de futurs discs, a fer un concert especial amb cançons inèdites...

Secció Únics

Des del festival Strenes crearem produccions pròpies, algunes de les quals amb la naturalesa de representar-se una sola vegada. Aquesta és la secció que recull els concerts exclusius del festival.

Secció Internacional

Secció Descobertes

En aquesta secció hi programem aquelles propostes que ens heu enviat, que creiem que a través del festival tenim que donar a conèixer, per la seva qualitat, originalitat... però que pel moment son desconegudes.

Secció El que vindrà

Aquesta és la secció en la que es programen aquells artistes, que preveiem que sonaran la propera temporada. Artistes que en l'’actualitat no arriben a la gran majoria de públic però que creiem que durant la temporada ho poden aconseguir.

Secció Talent Gironí

Talent Gironí és una secció que neix per posar en valor el talent musical de les comarques gironines. Una secció que neix apadrinada per la Fundació Valvi, una entitat que des del primer any col·labora amb el festival per donar recolzament als joves valors musicals de les comarques gironines.

Activitats

A banda dels concerts, el festival també té una secció dedicada a les xerrades, presentacions de discs, jornades professionals...